Lovaglás barátnőmmel

Posted by lolita | állatszex | Sunday 21 June 2009 8:02 am

Van egy barátnőm Ausztriában.  Nagyon szép vidéken élnek Salzburgtól nem messze. Ott van egy nagyon szép birtokuk, rajta egy gyönyörű, nagy kastélyszerű épület.  Ebben lakik a barátnőm Heidi, és a bátyja Franz a szüleivel együtt.  Nagyon sok állatot tartanak, van amit megélhetés céljából, van amit csak hobbyból.  Van egy nagy istállójuk is, benne gyönyörű lovakkal. Heidi, a barátnőm gyakran szokott lovagolni a birtokukon, és a környéken.  A bátyja engem is megtanított.  Imádok lovagolni.  Heidinek is, és most már nekem is van egy kedvenc lovam náluk.

Egyik nap kilovagoltunk mind a hárman.  A birtok körül nagyon szép vidék van, ahol nagyszerűen lehet lovagolni. Közben megálltunk, beszélgettünk, gyönyörködtünk a tájban.  Aztán vágtába lendültünk, és elindultunk hazafelé. Amikor hazaértünk nekiálltunk a lovainkat lepucolni, lekefélni.  Nagyon szép, fényes szőre volt mindegyiknek.  Heidi lova fehér szőrű volt, Franzé fekete, az enyém pedig egy barna szőrű csődör. Én is keféltem a finom szőrét a csődörnek.  Ahogy lehajoltam, megláttam a ló nemi szervét. Elkezdtem magamban fantáziálni, hogy vajon milyen lenne egy lóval közösülni.

Néztem – néztem,aztán életemben először hozzáértem a ló faszához, és kicsit lassan, óvatosan megsimogattam.  Ennek hatására láttam, hogy kezd a mérete nagyobb lenni.  Még ilyen nagy nemi szervet nem láttam.  Még egy kicsit elidőztem a lónak eme testrészénél.  Egyébként is tetszett a ló, mármint a szép szőre, az alakja.  Ezután mindennap megsimogattam egy kicsit a faszát.  Gondolkodtam, hogyan mondhatnám el a dolgot a barátnőméknek, hogy nekem milyen perverz gondolatom támadt a lóval kapcsolatban. Hát elkezdtem óvatosan megközelítve elmondani nekik, hogy milyen gondolatokat ébresztett bennem a ló faszának látványa.

Mint utólag kiderült, a barátnőmnek is volt már ilyen gondolata. Aztán törtük a fejünket, hogyan lehetne a lóhoz egy kicsit közelebb kerülni, mármint a kukijához szexuálisan.  Egyszer Heidiék szülei elmentek hazulról.  Mi hárman maradtunk otthon, a birtokon.  Bementünk az istállóba, ahol az én lovamnak volt a rezidenciája. Vittünk egy lavor vizet és szappant. Megmostuk vele a ló faszát.  Elkezdtük simogatni, dörgölni a heréit is, mire az szépen kezdett merevedni és nagyobbodni.  Akkor, gondoltam, hogy a nyelvemmel is egy kicsit végignyalogatom.

Ezt az óriás faszt inkább csak körbenyalogatni lehetett, bekapni annál nehezebben.  Aztán bekentük egy kis kiwiízű sikosítóval is.  Nemsokára levettem a bugyimat, és próbáltam hátrahajolni, mintha hídba mennék le.  A barátnőmék a segítségemre voltak a mutatványnál, és segítettek beigazgatni a hüvelyembe a ló péniszét. De a mérete miatt ez nehezen sikerült.  Végül ott volt a hüvelyem bejáratánál, és én elcsodálkoztam, hogy ekkora fasz létezik egyáltalán.  Elkezdtem mozogni, úgy hogy jobban be tudjon csúszni.

A sikosítónak köszönhetően egy kicsit sikerült a művelet, miszerint valamivel beljebb került a ló fasza a hüvelyembe.  Ekkora fasz még nem volt a puncimban, ezért különleges élmény volt. És én mozogtam, mozogtam ezzel a nagy lófasszal a pinámban.  Egyszercsak azt éreztem, mintha még nagyobbra nőtt volna, és mintha szét akarna robbanni bennem ez az óriás farok, akkor kicsúsztattam magamból.  Időben, mert éppen akkor kezdett kilövellni a rengeteg geci a ló hatalmas farkából.  Mindenesetre olyan látvány volt, amilyet még életemben nem láttam.

Aztán nemsokára ismét megtettük az előkészületeket, ahhoz, hogy a lovat elcsábítsuk egy kis közösülésre.  Persze a ló ezt a csábítást láthatóan nagyon jól viselte, azt hiszem tetszett neki is a dolog.  A barátnőm is szerette volna megtapasztalni, hogy milyen egy ekkora lószerszámmal baszni.  Közösen próbáltuk a nagy nemi szervet működésbe hozni még egy közösülésre.  Heidi négykézlábra állt, és úgy igazgattuk be a puncijába a csődör hosszú és széles faszát hátulról.  Először feljajdult, valószínüleg a meglepetéstől, hogy milyen mérete van a ló farkának.

Aztán már elkezdte mozgatni a kis fenekét, hogy jobban érezze a ló faszát a pinájában. Még élvezkedett egy kicsit, aztán kilövellt a ló gecije, és folyt, folyt rendületlenül. Ez volt a kis történetünk a lóval.  Azért ezeket az attrakciókat inkább csak segítséggel lehet véghez vinni. Sok szerencsét hozzá!

No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

Lolita szexnapló powered by Wordpress.